O nama

Misija

Koristeći iskustvo i znanje naših radnika i konstantnim ulaganjem u kvalitet postati vodeći regionalni ponuđač u području pružanja usluga celovitih rešenja u području industrije, poljoprivrede, drvne industrije i industrije široke primene.

Vizija

Naš cilj je kontinuirano povećanje kvalitete i da postanemo prvi izbor kod odabira pružanja usluga celovitih rešenja u području industrije, poljoprivrede, drvne industrije i industrije široke primene.

Zašto odabrati Arosa Grande?

18 godina iskustva

Više od 1200 uspešno realizovanih projekata

Iskustva zadovoljnih klijenata potvrđuju našu provjerenu stručnost, kvalitetu i prihvatljivu cijenu.

Sa klijentima gradimo dugoročan partnerski odnos zasnovan na poverenju i poštovanju

Prilagođavamo se individualnim potrebama svakog klijenta

Savetujemo pronalaženje optimalnih rešenja za vašu poslovnu situaciju

Uspešno sarađujemo sa udaljenim klijentima iz cele Hrvatske, kao i na tržištu Slovenije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Italije

Za nas je klijent uvek na prvom mestu. Sve ugovorene poslove obavljamo na vreme, bez skrivenih troškova

Garantujemo kvalitet svih usluga koje obavljamo za vas

Arosa Grande osvojila je nagradu HUP-a za 2018. godinu u kategoriji malih preduzeća za projekat Tunelske nadstrešnice za seno i montažne objekte u poljoprivredi i drvnoj industriji. Korišćenjem tunelskih nadstrešnica seno se skladišti i čuva na prirodan način i nema potrebe za plastičnim folijama koje vetar raznosi po poljima i koje kao takve zagađuju životnu sredinu, a seno je visokog kvaliteta, tako da potrebno je manje dodataka u prehrani stoke, što rezultira povećanjem kvaliteta i kvantiteta mleka.

Česta pitanja

Kolika je cena Arosa Grande objekata po m2?

Cena kvadratnog metra zavisi od vrste i površine. Pošto je svaki objekat specifičan i prilagođen željama kupca, opšti cenovnik nažalost nije dostupan. Prodajni tim priprema ponudu ili daje informativnu cenu u roku od najviše 5-10 radnih dana po dobijanju svih potrebnih podataka za izračunavanje.

Koje je očekivano vreme isporuke objekta?

Vreme isporuke se određuje individualno – u zavisnosti od trenutnog obima posla naše kompanije i veličine objekta. Uobičajeno vreme isporuke objekata je od 45 do 60 dana.

Koliko traje garancija i koliki je vek trajanja objekta?

Garantni rok za PVC pokrivač je 5 godina.

Prema našem iskustvu, vek trajanja konstrukcije nije ograničen, jer su komponente konstrukcije pocinkovane i mogu da se bez problema koriste do 30 godina.

Kako se priprema teren?

Teren treba da bude što ravniji. Potrebno je nivelisati teren sa maksimalnim padom do 2% po širini i visini. Tunel može da se postavi na nabijeni pesak, lomljeni kamen, asfalt ili beton. Potrebna debljina ili nosivost tla zavisi od širine, nosivosti konstrukcije i zahteva kupca.

Koja boja PVC pokrivača se preporučuje?

U većini slučajeva preporučujemo belu transparentnu ceradu na sredini krova, dok je ostatak objekta zelene, sive ili bele boje. Ova kombinacija omogućava dovoljno sunčeve svetlosti u objektu bez dodatnog veštačkog svetla, čime se smanjuju operativni troškovi. Dostupne su i druge kombinacije boja iz asortimana proizvođača.

Da li je moguće na objekt dodati reklamni znak ili logo?

U mogućnosti smo da dodamo oglas (po dogovorenoj ceni), ukoliko nam kupac pravovremeno pošalje reklamni znak ili logo u odgovarajućem digitalnom formatu. Nakon što dobijemo logo i željene dimenzije, izrađujemo nacrt koji zatim prosleđujemo investitoru na potvrdu.

Da li su konstrukcije napravljene od čelika ili aluminijuma?

Sve Arosa Grande konstrukcije su izrađene od čeličnih profila, jer čelik može da izdrži veća opterećenja i ima bolje tehničke karakteristike od aluminijuma kada se koristi u konstrukciji. Čelična konstrukcija je obično toplo pocinkovana ili (na zahtev kupca) obojena.

Može li se objekat Arosa Grande povezati sa postojećom zgradom ili objektom?

DA, ali u ovom slučaju je potreban poseban proračun i moraju se dostaviti svi podaci o postojećoj građevini.

Da li se Arosa Grande objekti proizvode u Hrvatskoj?

DA, svi Arosa Grande proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj i od materijala sertifikovanog EU porijekla.

Da li je moguće naknadno premestiti objekat na drugu lokaciju?

Da. Cela konstrukcija je zavarena u procesu proizvodnje i spojena zavrtnjima na licu mesta. Struktura se može rastaviti.

Šta učiniti ako se cerada ošteti?

Možemo ih zameniti. Naručilac snosi sledeće troškove: demontažu, montažu i završne radove.