Naše montažne staje kao i poljske nadstrešnice za držanje preživača na slobodnom vezu predstavljaju izuzetno funkcionalne objekte u stočarstvu jer imaju vanjsku čvrstu konstrukciju od duplo uprešanih cijevi a unutrašnjost objekata je fleksibilna na način da postoji mogućnost mijenjanja boksova već prema potrebama u uzgojnom procesu.

Uz bokseve naše staje sadrže također i prostor hranidbenog stola, blatnjavu stazu i po potrebi kosu ploču. Dodatnu posebnost čine bočne stranice koje su pomične te se mogu otvarati i zatvarati već prema potrebama i vremenskim prilikama.

Poljske nadstrešnice za stoku tzv. poljske staje omogućuju preživačima da se sklone u slučaju vremenskih neprilika odnosno da u takvim objektima imaju mogućnost dodatne ishrane i slično. Kod slobodnog uzgoja stoke na otvorenom prostoru tijekom cijele godine ovakvi objekti pokazali su se kao najoptimalnija rješenja.

POGLEDAJTE NAŠE REFERENCE!
Staje i poljske nadstrešnice za stoku
Odzračnik – ide po čitavoj dužini objekta, zbog čega je maksimalno izbjegnuta unutrašnja kondenzacija.
Konstrukcija je dupla – izrađena od vruće pocinčanih cijevi koje su ojačane na način da je uprešana crna cijev fi 54mm/4 mm u vanjsku pocinčanu cijev fi 60mm/2mm. Poprečna cijev je isto tako pojačana. Bočne stranice idu u trokutastu rešetku do poprečne cijevi što čini snažnu konstrukciju. Konstrukcija se može temeljiti klinovima u zemlju odnosno asfalt ili se tipla u beton.
Na konstrukciju se vare „U“ profili, kako bi kupci mogli postaviti daske koje će spriječiti direktan kontakt stoke sa ceradom
Klizna vrata – klizna vrata mogu biti postavljena na oba čela ili ih prema potrebama kupca, ugrađujemo i na bočne strane objekta. Konstrukcijski, vrata su izvedena kao viseća klizna vrata a veličina otvora vrata, ovisna je o širini objekta, tj. veličina otvora vrata može biti polovica širine objekta, visina kliznih vrata, jednaka je visini poprečne grede objekta.
Ulazna vrata sa ključanicom (mala vrata za osobu)- služe za pojedinačni ulaz čovjeka, kako se ne bi morala otvarati velika klizna vrata, a ujedno se mogu i zaključavati. Mogu biti izvedena bilo gdje na objektu te su veličine 1 X 2 m.
Kvalitetna 680 g/m2 cerada njemačkog proizvođača Mehller

Prođite virtualnom šetnjom kroz naš objekt.


Zatražite neobvezujuću ponudu putem kontakt obrasca!