Tvrtka Arosa Grande d.o.o. osnovana je 2008 god. i s ponosom nosi oznaku HRVATSKI PROIZVOD. Osnovna djelatnost tvrtke je izrada i montaža tunela za spremanje rolo bala sijena i poljomehanizacije, višenamjenskih skladišta, nadstrešnica za spremanje i prosušivanje drveta, staja te poljskih nadstrešnica za stoku.

Konstruirali smo prvi Hrvatski tunel za rolo bale sijena i poljomehanizaciju koji je svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom osvojio kako Hrvatsko tržište tako i tržišta susjednih zemalja.

Višenamjenska skladišta su naš najtraženiji proizvod čija primjena se kreće od poljoprivrede, trgovine,obrta pa sve do industrije. Nadstrešnice za spremanje i prosušivanje drveta našle su svoju primjenu u drvnoj industriji gdje su postale neizostavni dio u procesu čuvanja i skladištenja drvene građe i ostalih drvnih proizvoda. Staje i poljske nadstrešnice za stoku su još jedan naš proizvod koji nudi optimizirana rješenja u poljoprivredi napose u stočarstvu.

U rad naše tvrtke od samog početka uključen je veliki broj stručnjaka od magistara i inženjera agronomije, kemijskih inženjera pa do inženjera građevine i strojarstva čija stručnost i entuzijazam su uvelike pridonjeli razvoju naše tvrtke.
Tvrtka Arosa Grande d.o.o. prihvaćena je od strane struke i kupaca, od kojih dobivamo pozitivne reakcije te potvrde kvalitete i funkcionalnosti naših proizvoda.

Reportaža sajam Gudovac

Reportaža – Zaštitne zavjese

Promo video

Arosa Grande osvojila je nagradu HUP-a za 2018.g. u kategoriji malih tvrtki za projekt Tunelske nadstrešnice za sijeno i montažni objekti u poljoprivredi i drvnoj industriji. Upotrebom tunelskih nadstrešnica sijeno se sprema i čuva na prirodan način te nisu potrebne plastične folije koje vjetar raznosi po poljima i kao takve zagađuju okolinu, a sijeno je visoke kvalitete pa u prehrani stoke treba manje dodataka, posljedično se povećava kvaliteta i kvantiteta
mlijeka.