Naša montažna skladišta su višenamjenska te se mogu koristiti za spremanje poljomehanizacije, repromaterijala, raznih radnih strojeva, uređaja, vozila te ostale robe.
Arosa Grande na objekte za skladištenje stavlja po čitavoj dužini objekta odzračnik te je tako maximalno izbjegnuta pojava unutrašnje kondenzacije.
Skladišta su također izvedena u duploj metalnoj konstrukciji na način da su bočne vanjske stranice ojačane odnosno cijev ø 54mm/4mm uprešana je u vanjsku pocinčanu cijev ø 60mm/2mm što našim skladištima daje izuzetnu čvrstoću. Uz klizna vrata na oba čela prema potrebama kupca ugrađujemo i bočna klizna vrata kao i mala vrata za ulaz ljudi.

POGLEDAJTE NAŠE REFERENCE!
Staje i poljske nadstrešnice za stoku
Odzračnik – ide po čitavoj dužini objekta, zbog čega je maksimalno izbjegnuta unutrašnja kondenzacija.
Konstrukcija je dupla – izrađena od vruće pocinčanih cijevi koje su ojačane na način da je uprešana crna cijev fi 54mm/4 mm u vanjsku pocinčanu cijev fi 60mm/2mm. Poprečna cijev je isto tako ojačana. Bočne stranice idu u trokutastu rešetku do poprečne cijevi što čini snažnu konstrukciju. Konstrukcija se može temeljiti klinovima u zemlju odnosno asfalt ili se tipla u beton.
Klizna vrata – klizna vrata mogu biti postavljena na oba čela ili ih prema potrebama kupca, ugrađujemo i na bočne strane objekta. Konstrukcijski, vrata su izvedena kao viseća klizna vrata a veličina otvora vrata, ovisna je o širini objekta, tj. veličina otvora vrata može biti polovica širine objekta, visina kliznih vrata, jednaka je visini poprečne grede objekta.
Ulazna vrata sa ključanicom (mala vrata za osobu)- služe za pojedinačni ulaz čovjeka, kako se ne bi morala otvarati velika klizna vrata, a ujedno se mogu i zaključavati. Mogu biti izvedena bilo gdje na objektu te su veličine 1 X 2 m.
Kvalitetna 680 g/m2 cerada njemačkog proizvođača Mehller

Konstrukcija (kliknite za veću sliku)

Konstrukcija (kliknite za veću sliku)

Odzračnik (kliknite za veću sliku)

Odzračnik (kliknite za veću sliku)

Prođite virtualnom šetnjom kroz naš objekt.


Zatražite neobvezujuću ponudu putem kontakt obrasca!