Изработка и монтажа на тунели за складирање ролни бали сено и земјоделска механизација, повеќенаменски магацини, натстрешници за складирање и сушење дрва, штали и полски натстрешници за добиток.

Тунели за сено

Натстрешници за складирање и сушење дрва

Повеќенаменски складишта

Штали

За нас

Зошто да изберете Ароса Гранде?

  • 18 години искуство
  • Преку 1200 успешно завршени проекти
  • Искуствата на задоволните клиенти ја потврдуваат нашата докажана стручност, квалитет и прифатлива цена.
  • Со клиентите градиме долгорочно партнерство засновано на доверба и почит.
  • Се прилагодуваме на индивидуалните потреби на секој клиент.
  • Советуваме при пронаоѓањето оптимални решенија за Вашата деловна ситуација.
  • Успешно соработуваме со клиенти од цела Хрватска, како и на пазарот во Словенија, Босна и Херцеговина, Австрија и Италија.
  • За нас клиентот е секогаш на прво место. Сите договорени работи ги завршуваме навреме, без скриени трошоци.
  • Гарантираме квалитет на сите услуги што ги обезбедуваме за Вас.
  • Јавете ни се со доверба. Ќе ја цениме таа доверба.

Области

Нашата цел е континуиран раст на квалитетот и да станеме прв избор за давање услуги на комплетни решенија во областа на индустријата, земјоделството, дрвната индустрија и индустријата со широка примена.  Издвоени неодамнешни објекти:

12-1
IMG_1312-Recovered (1)
IMG_1361
IMG_1431
IMG_1500
IMG_1594
IMG_1752
previous arrow
next arrow